Sunday, June 17, 2012

info Aura Maya =)

1. Pengeluar Zamaya Network dah berhentikan pengeluaran Aura Maya set percubaan, cuma set penuh sahaja skrg
Botol krim skrg juga berwarna putih/gold adalah limited edition utk krim malam (simbol bulan) & krim siang (simbol matahari)...insyaAllah, dlm tempoh 2-3 bln lg, pengeluar akan keluarkn botol berwarna hitam utk krim mlm dan botol putih utk krim siang...tgh tunggu botol krim yg diimport dr China...

2. Insyaallah, stok baru Aura Maya akan sampai secepat mungkin krn pengeluar sedang berusaha menyiapkn bekalan terhadap permintaan AM yg semakin tinggi...Boleh Pre-Order skrg...!!!

3. Penghantara pos laju, insyaAllah akan dibuat setiap hari bekerja.Mohon maaf, jika ada sedikit kelewatan

4. Saya mengalu-alukan kepada sesiapa yg berminat utk menjadi agen/dropship/dealer di seluruh Malaysia...
Berminat ?? sila pm sy utk info lanjut...!!!...:)

Produk terlaris Aura Maya :
Full set : Rm136 (termasuk pos S’jung)
Rm140 (termasuk pos Sabah/Sarawak)

Saturday, April 7, 2012

permulaan

alhamdulillah...permulaan yg baik..
memang susah untuk mulakan perniagaan ni..tp slow n steady kn..mira xnak tergopoh gapah..sebab mira bukan berniaga kerana duit semata2, mira seronok n happy sangat bila dapat share benda yang mira suka, tengok perubahan...memang ketara, serious excited sangat..org kata apa? 'perlahan-lahan kayuh' =))

Saturday, March 10, 2012

jom order sekarang!!

stock baru dah sampai!!
sesiapa yang berminat tu~~
jom order sekarang! =))

Monday, February 27, 2012

kesan lecur di muka pon hilang! =)

assalamualaikum semua..
for your information...dulu kan..muka mira mudah naik jerawat..n berminyak sangat
alhamdulillah..xde la jerawat penuh2 satu muka..
tapi bile sekali dah naik
sebijik2..BESAR pulak tu
so slalu akan stress dan tension tengok jerawat
pastu yg stok naik yang jerawat yg xde mata 
so kalau picit pon x nak keluar
kadang2 sebab geram n malu jerawat tu besar sangat
mira akan picit juga
and sometimes mira cucuk guna jarum (dah tahap x boleh tahan sabar sangat dah..hehe)
maka
terhasil lah luka2 di muka
huk3 ='(
n disebabkan aktif bersukan dan training..muka mira selalu ter "exposed" kt sunlight
n satu hari tu..terperasan ada bulatan yang lain tone color dgn kulit muka
rupa-rupanya PANAU
sumpah time tu rasa malu n segan sangat2
n pada satu hari tu..
ade kawan yg suggest suruh letak bawang putih kat muka untuk hilangkan panau n jerawat
disebabkan waktu tu sangat lurus..n mendengar kata..
waktu cuti sem..mira letak la hirisan bawang putih kat muka..
dan...
esoknya tengok muka BERPARUT okeh?!!!
nampak macam kesan lecur..
permanent!!
bertahun jugak la kesan tu melekat kat muka..
sampai ada sekali tu mira jalan2 shopping dgn family..
time tgh naik escalator ni..angah (abang mira) duk kesat2 pipi mira banyak kali
(sweet x die? ehehehe)
pastu mira tanya.."nape ngah??"
pastu angah jawap " ni kenapa ni? ade kotor x boleh hilang kat muka acik ni?"
SENTAPPP MAK HOKEEYHH
terus mira jawap "tu kesan lecur dulu laaa"
sentap habis la waktu tu..
tp pendam je...
abang sendiri wooii tegur...
aduhhh..bikin malu..bikin malu
macam2 product mira guna
waktu tu fikir x cerah balik pon xpela...
janji kesan lecur tu hilang
tp dalam hati
"kalau cerah sekali pon x pe...sukeee..kikiki"
and my mom yg suggest kan bnda ni
mula2 terperanjat sebab harga agak mahal..
tapi fikir2 balik..berbaloi jugak
harga 135
tahan dalam 3 ke 5 bulan
ok..katakanlah tahan 3 bulan
harga utk sebulan rm27 je
xperlu uv lotion
siap sabun, krim malam n krim siang
n bedak pon mira just pakai bedak baby tu..
pakai carry junior..itupon pakai sikit sangat
n selalu x pakai pon..
so..berbaloi bukan??

ni pict mira before n after
pict before training(kusam+compact powder tebal+lipice sikit)

klik gambar bawah ni utk lihat dgn lebih jelas scar kat muka mira dlu effect daripada kecur bawang putih tu 

selepas 3 months pakai AM 


berbeza bukan? muka tanpa secalit mekap pon! masalah muka berminyak pon kurang!

Tuesday, January 31, 2012

percaya atau tidak??

assalamualaikum...
tajuk xnak hoverr kan?? ehehe
actually mira nak letak pict..
pict ni kira testimoni laaa
bukan testimoni siapa2..
testimoni mira sendiri..
setelah mencuba sendiri produk ni, n yakin untuk di pasarkan..baru mira promote kan korang2 semua...
tengok la pict before n after...
tapi disebabkan mira ni PEMALAS n kureng displin dalam pakai cream2 ni...
mira berpuas hati sangat dengan hasilnya..
kesan melecur di pipi pon hilang..
dah banyak produk cuba..tapi AURA MAYA is d bez! =))
BEFORE

  

*muka memang nampak kusam dan suram..x bermaya langsung...n kulit pon gelap....sob3..*


SEBULAN


*perubahan yg ketara*

AFTER 3 MONTHS


*latest pict saya!*


so, tunggu apa lagi??? jom order skrg!!!

cepat! cepat cepat!

sesiapa yang berminat untuk order set aura maya ni..dah boleh message mira di fb...atau boleh email mira oke? =)




fb: https://www.facebook.com/profile.php?id=1298861743
email- amiramustaffa@yahoo.com (preferred)
        - mieralittlered@gmail.com

Saturday, January 21, 2012

products~~aura maya~~

packaging aura maya
boleh didapati dengan 2 jenis
sabun hijau: kulit sensitif dan bermasaalah
sabun kuning; kulit normal

aura maya full set- tahan 3 bulan
(sabun, krim malam dan krim siang)
price: RM 136(include postage)
krim siang- 15 grm
krim malam- 15 grm
sabun- 30 grm
aura maya trial set - tahan 3-4 minggu
price RM 90 (include postage)
krim siang- 7 grm
krim malam- 7 grm
sabun- 15 grm

Aura Maya adalah warisan turun temurun yang bebas daripada sebarang bahan kimia. Hanya 3 langkah untuk mendapat wajah yang berseri, halus, cerah dan bersih.

Aura maya juga meningkatkan metabolisma kulit wajah, menjana sel-sel baru, merencatkan proses penuaan, menurangkan garis-garis halus, menambahkan ketegangan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi dan memberikan awet muda. ianya merawat wajah yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, kesan jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit.

Cara Penggunaan:

  • cuci muka dengan sabun sekurang-kurangnya 2 kali sehari (miera biasa buat 3 kali sehari)
  • krim malam (night cream) digunakan pada waktu malam untuk merawat wajah..
  • krim siang (day cream) digunakan pada waktu siang untuk perlindungan daripada pancaran UV. boleh juga digunakan sebagai pengalas bedak.






untuk pertanyaan:
sila message ke
email: amiramustaffa@yahoo.com(preferred)
or
mieralittlered@gmail.com